diploma-excelenta

MARISTAR: Locul 31 in TOP 100 ANTREPRENORI GENERALI in CONSTRUCTII 2018

Firma de constructii MARISTAR (antreprenor general MRS RESIDENCE) a reușit performanța de a se menține printre cele mai puternice 100 firme de construcții în 2018. Acest TOP este unul independent, realizat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea și studierea pieței construcțiilor. Timp de 9 ani de când IBC FOCUS realizează acest prestigious clasament au survenit numeroase schimbări, fapt pentru care este cu atât mai valoros că MARISTAR se poate numi unul dintre liderii de piață din construcții în anul 2018.

Maristar COM SRL este o firmă de renume în domeniul construcțiilor rezidenţiale, industriale și de infrastructură.Bazându-se pe o echipă de specialiști, MRS Construct vine în întâmpinarea clienților întotdeauna prin servicii ireproșabile, de calitate și în cel mai scurt timp. 
De la înființare și pană astăzi, Mrs Construct și-a dobândit statutul de brand în domeniul construcțiilor de autostrăzi, drumuri, poduri, construcții civile, instalații electrice, sanitare, alimentare cu apă, canalizare, execuții linii tramvai, construcții/consolidare tuneluri, galerii, stații de metrou, construcție linii de metrou în execuție mecanizată, lucrări de construcție a căilor ferate de suprafată și subterane, construcția de poduri și tuneluri la căile ferate, operațiuni de manevră și/sau transport feroviar pe linie ferată industrială și nu numai.

MRS Residence SMART-Ploiesti, proiect ce a debutat in luna octombrie 2018 reprezintă angajamentul MARISTAR COM S.R.L. în livrarea celui mai ambițios proiect pe ramură de dezvoltare proiecte rezidențiale, cu amplasament ultracentral si reflectă prioritățile sale privind locația, valoarea, calitatea și designul.

Distribuie acest articol