default

MARISTAR RESIDENCE VILLAGE

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Poziționare excelentă.

MRS Residence VILLAGE, un ansamblu rezidențial ce se desfășoară pe o suprafață de teren de 40.000 mp, integrează perfect duplex-urile și locuințele de tip apartament prin construcții cu regim de înălțime redus, 7 blocuri P+4 etaje R. Situat în Cartier Albert, Strada Hortensiei, într-o zonă în plină expansiune și construcție, ansamblul rezidențial poate fi accesat prin Drumul Județean 102 cât și Bulevardul Republicii.

Incă un pas în construirea unei comunități tinere.

MRS Residence VILLAGE implementează ideea unei conviețuiri plăcute și își propune să ofere comunității sale toate elementele necesare pentru ca fiecare locuitor să-și poate realiza programul zilnic în cadrul ansamblului, în proximitatea locuinței.

Healthy mind în a healthy body.

Având o suprafață desfășurată generoasă, acest complex împletește spațiile verzi pe care fiecare locuitor și le dorește cu zone de angrement diversificate.

Proiectul cuprinde o pisicina cu circuit închis, proprietarii având drept de folosință exclusivă și care va putea fi accesată pe tot parcursul anului.

Asumat prin Planul de Urbanism Zonal, ansamblul va beneficia de un parc generos de aproximativ 2500 mp, pentru o plimbare împreună cu familia sau pentru a alerga în fiecare seară, un spațiu pentru sport, relaxare și aer curat.

Facilități complex

Pentru siguranța și intimitatea comunității, noul ansamblu va beneficia de un serviciu eficient de pază 24/24h, 7/7 zile, accesul fiind restricționat prin intermediul unei bariere și a unei cartele de acces.

Plan de dezvoltare

Faza I a resortului cuprinde 12 case de tip duplex, a II-a fază presupune dezvoltarea a 2 imobile cu regim de înălțime redus, parter+4 etaje (ultimul etaj retras), în cadrul cărora se regăsesc preponderant studio-uri și apartamente cu 2 camere. Faza a III-a și a IV-a implică construcția următoarelor 5 imobile P+4R.

Distribuie acest articol