MARISTAR RESIDENCE SMART vizual

MARISTAR RESIDENCE SMART

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

MRS RESIDENCE SMART reprezintă angajamentul MARISTAR COM S.R.L. în livrarea celui mai ambițios proiect pe ramură de dezvoltare proiecte rezidențiale, cu amplasament ultracentral, ce reflectă prioritățile sale privind locația, valoarea, calitatea și designul. 
Un proiect impresionant ce se întinde pe o suprafață de 22.000 mp și care beneficiază de o poziționare ultracentrală, fiind situat pe Bulevardul Republicii, Nr.146-150, în inima orașului Ploiești, în zona cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii ani, Cartier Albert. 
MRS Residence SMART devine orașul din interiorul orașului tău, un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu cea mai generoasă zonă verde, 65% din suprafața terenului fiind alocată unei vegetații luxuriante și a unor elemente de decor menite să îmbunătățească calitatea vieții. 
Ansamblul este orientat către familie, comunitate, dezvoltarea laturei de socializare și consolidarea networking-ului social oferind multiple facilități precum: restaurant, beauty salon, after school, farmacie, minimarket, pistă de alergare, teren de sport, spații penru joacă și zone bogate în vegetație.
MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din studio-uri, apartamente cu 2,3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase. 
Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale.

Detalii lucrare:

  • Locație: Bd. Republicii, nr.146-150, Ploiești, Jud. Prahova;
  • Perioada de execuție: FAZA 1 anul 2020;
  • 6 cladiri colective P+5E si 1 cladire multifunctionala P+6E;
  • 360 locuinte (studio, apartamente cu 2/3/4 camere);
  • 450 locuri parcare supraterane si subterane;
  • Suprafața totală proiect: 22.000 mp
  • Stadiul proiectului: în curs de execuție;


Pentru mai multe informații vizitați pagina MRS Residence SMART

Distribuie acest articol