MRS Cernavodă Martie 2021 69

Podul de la Cernavodă intră în reparații. Contractul a fost semnat! Maristar a început lucrările

Maristar COM SRL lucrează în prezent pe mai multe șantiere din țară pentru Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi. Suntem mobilizați cu un efectiv numeros de muncitori calificați și utilaje la o lucrare de mare provocare și importanță pentru infrastructură rutieră din România, 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐃𝐮𝐧ă𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐞𝐫𝐧𝐚𝐯𝐨𝐝ă, 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭 𝐩𝐞 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐀𝟐, 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞ș𝐭𝐢- 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧ț𝐚, 𝐊𝐦 𝟏𝟓𝟕+𝟔𝟎𝟎.
 
Am abordat în forță această lucrare, fiind realizate până în acest moment o serie de operațiuni: bretea rutieră de deviere trafic rutier, demolare parapeți directionali, frezare asfalt, evacuare beton pantă. Suntem avansați cu lucrările de spargere și demolare, pentru a avea la dispoziție timpii tehnologici necesari execuției corecte a lucrărilor (turnare beton pantă, hidroizolații, asternere asfalt etc), dar și pentru ridicarea restricțiilor la începutul sezonului estival.
 
Totodată, în data de 17 martie 2021, compania MARISTAR a fost desemnată câștigătoarea procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „𝗥𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗹𝘂𝗰𝗿ă𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗥𝗲𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗣𝗼𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗯𝗿𝗮ț𝘂𝗹 𝗕𝗼𝗿𝗰𝗲𝗮, 𝘀𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁 𝗽𝗲 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗔𝟮, 𝗹𝗮 𝗸𝗺 𝟭𝟰𝟵+𝟲𝟴𝟬”.

Distribuie acest articol