12

Deschidem şantierul pe A2 – Autostrada Soarelui. Podul de la Feteşti (kilometrul149 peste Braţul Borcea) va intra în reparaţii capitale in luna octombrie 2021

 Deschidem şantierul pe A2 – Autostrada Soarelui. Podul de la Feteşti (kilometrul149 peste Braţul Borcea) va intra în reparaţii capitale in luna octombrie. Contractul pentru reabilitarea Podului de la Feteşti în lungime de aproape un kilometru a fost semnat pe 2 aprilie 2021, insa conform directiei Ministerului Transporturilor, am evitat restricționarea traficului rutier în perioada sezonului estival.
„Podul peste Dunăre de la Feteşti este un pod combinat de cale ferată şi şosea de tip constructiv care traversează Braţul Borcea şi, împreună cu podul Cernavodă conectează Dobrogea de Muntenia. În cadrul contractului de reabilitare vor fi realizate o serie de lucrări de reparaţii complexe (înlocuirea hidroizolaţiei şi a căii pe partea carosabilă şi trotuare, a rosturilor de dilataţie, reparaţii cu betoane speciale la placa de suprabetonare a viaductelor de acces şi la pile)”, arată CNAIR.
Urmăriți-ne activitatea pe www.maristar.ro
Foto: Reparaţii la Podul Cernavodă

Distribuie acest articol