BROSURA maristar 2023_web_00006 1

MRS Residence GRADINILE

Poziționare excelentă.

În Nordul Ploieștiului, pe Strada Alba Iulia, în continuarea dezvoltării rezidențiale denumită MRS Residence SMART, pregătim un proiect de excepție în domeniul construcțiilor rezidențiale din România, MRS RESIDENCE GRĂDINILE, o adevărată grădină botanică.

Ne uităm către bunele practici din țările nordice și încercăm să aducem în România tot mai mult conceptul de wellbeing în dezvoltări rezidențiale. Astfel, noul ansamblu rezidențial va fi construit pe un teren în suprafață de 64.800 mp, iar majoritatea locurilor de parcare vor fi subterane. Având o suprafață de peste 42.000 de mp, va fi una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară.

Mai multe spații verzi, o suprafață imensă unde nu vor avea ac ces mașinile.

Noul cartier va fi construit pe un teren în suprafață de 64.800 mp și va fi deservit inclusiv de o rețea subterană de străzi. Soluția folosită va transforma perimetrul de la suprafață al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante, precum ligustrum vulgare, paulownia, salcie japoneză, iarbă albastră.

Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85% din suprafața terenului aferent proiectului sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi luxuriante, viitorul cartier devenind un plămân verde unic în Ploiești.

Pentru că cele mai multe locuri de parcare sunt subterane, la suprafață vor fi în special alei pietonale, fântâni ambientale, parcuri, grădini, ghivece imense cu bănci, 2 locuri de joacă și spații de relaxare. Asta înseamnă că cei mai mici locatari se vor plimba și juca în deplină siguranță în incinta cartierului, fiind eliminat practic pericolul unor accidente provocate de mașini.

Viitorul plămân verde al orașului Ploiești.

MRS Residence GRĂDINILE este cea mai mare provocare a companiei noastre până în prezent pe segmentul construcțiilor civile, în care primordial este pus ac centul pe calitatea vieții viitorilor locatari: spațiile verzi, zonele de promenadă, locurile de joacă pentru copii, un râu cu lungimea totală de 250 de metri ce va traversa întreg complexul. Prin anvergura și unicitatea proiectului, ne propunem să redesenăm modul de abordare al viitoarelor cartiere ale orașului Ploiești.

Dotări ecologice și SMART

Într-o perioadă în care tehnologia ne schimbă modul în care ne arată viețile, casele și ce se află în jurul nostru, conceptul de SMART City este pe buzele tuturor. Unul dintre obiectivele noului proiect este acela de a deveni un smart city, astfel ne propunem ca zonele de socializare să fie dotate cu bănci cu încărcare electrică pentru mobile, stâlpi de iluminat dotați cu tehnologie led de ultimă generaţie, panouri solare pentru spațiile comune, precum și un număr de parcări cu sistem de încărcare pentru mașinile electrice.

Distribuie acest articol