Despre noi

Încredere solidă în lumea pe care o construim.

Nu e greu să furnizezi încredere, atâta vreme cât ești dedicat construcției ei. Modul în care lucrăm se poate reduce la câteva principii solide: responsabilitate, respect și consecvență în calitate
Toate proiectele executate de noi, cât și toți clienții noștri, sunt dovada că ne respectăm principiile. 

„Maristar COM S.R.L., a inregistrat o crestere de 30% a cifrei de afaceri din anul 2020, pana la 141 milioane de lei, in special in contextul evolutiei activitatii din sectorul de infrastructura. In cei aproape 14 ani de experienta, compania a devenit renumita in domeniul constructiilor civile/ rezidentiale, dar si in infrastructura si lucrari de geniu civil, avand peste 100 de lucrari executate. Pentru 2021, conducerea companiei se asteapta la un nou an de crestere, avand in vedere atat volumul de proiecte contractate si aflate in executie, cat si trendul ascendent pe piata investitiilor publice.

In continuare, Maristar Com va continua sa se extinda pe segmentul de infrastructura, avand experienta tehnica pentru a derula proiecte complexe cum sunt cele de reabilitare si constructie de poduri. Compania detine o flota de utilaje si echipamente cu care poate derula proiecte de anvergura, atat ca antreprenor general, cat si in asocieri pentru contractarea de proiecte noi.”

George Vlasie, directorul general al Maristar Com S.R.L. 

Filosofia noastră

Din momentul în care ne-ai predat o lucrare, ești sigur că îți vom livra la timp un proiect industrial, de infrastructură sau rezidențial profesionist realizat, care rezistă peste ani. 

Despre viitorul nostru

Suntem foarte conștienți că nu construim pentru azi, ci pentru viitor. Iar viitorul, așa cum îl vedem noi, trebuie să fie solid. Rezistent.

echipa

vizionari

George Vlasie

”Dacă vrei să cunoști un om cu adevărat, privește cum îi tratează pe cei inferiori, nu pe cei egali cu el.”

despre noi

parteneri